TICKETS

FAQ


Kunnen mijn kinderen mee naar Bal-à-Deuse?
Tuurlijk! Op Bal-à-Deuse is iedereen welkom. Voor de kleinsten onder ons is er voldoende randanimatie maar ook gezinsvriendelijke optredens in de namiddag. Alle kinderen jonger dan 12 krijgen gratis toegang (onder begeleiding van een volwassene).
Kan ik vegetarisch/veganistisch eten op het festival?
Ons food aanbod is gevarieerd en bied naast de traditionele festivalmaaltijden voldoende vegetarische en veganistische alternatieven.
Werken op Bal-à-Deuse?
Heb je zin om mee te werken voor, tijdens of na het festival? Klik dan op de link en vul de vragenlijst in: bit.ly/badvrwlg19
Wat met glas?
Het is verboden glas mee te nemen op de camping en de festivalweide. Indien dit toch gebeurt zal dit door de security in beslag genomen worden. Dit om ieders veiligheid te garanderen.
Eigen drank op het festival?
Het is verboden om eigen drank mee te nemen op de festivalweide. Op de weide is er een ruim aanbod aan frisdranken en alcoholische dranken waaronder lokale bieren en verse cocktails.
Kan ik met een rolstoel naar het festival?
Uiteraard! Er zijn voldoende aangepaste faciliteiten om de festivalervaring met een rolstoel zo vlot mogelijk te laten verlopen. Kom je met de rolstoel en zit je met vragen? Laat ons zeker vooraf iets weten via info@bal-a-deuse.be
Wat gebeurt er met verloren voorwerpen?
Als waardevolle voorwerpen gevonden worden tijdens het festival kunnen deze naar de inkom worden gebracht waar deze ook afgehaald kunnen worden. Als er na het festival nog spullen overblijven brengen we deze naar de jeugddienst van Stad Poperinge.