TICKETS

Locatie

Bereikbaarheid

Fiets


Het festivalterrein bevindt zich in een prachtige omgeving tussen Poperinge en deelgemeente Reningelst. De weide is perfect bereikbaar met de fiets vanuit Poperinge. Om het fietsgebruik te stimuleren wordt een gratis consumptie aangeboden aan alle fietsers. De fietsparking is ook vlak bij de festivalweide. Op vrijdag organiseren we opnieuw een fietsbedevaart vanuit centrum Poperinge voor wie graag fietst in gezelschap.


Openbaar vervoer


Het centrum van Poperinge is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Om het uur vertrekt een pendelbus vanaf het station richting het festival die aansluit op de dienstregeling van de NMBS. Deze pendeldienst rijdt vanaf 16:00 tot 22:00 op vrijdag , van 13:00 tot 20:00 op zaterdag en van 10:00 tot 12:00 op zondag. 


Wagen


Alle gemotoriseerde voertuigen kunnen achtergelaten worden op de vrije parking. Hiermee bedoelen we ook campers, mobile homes en caravans. De parking bevindt zich op wandelafstand van het festivalterrein en zal duidelijk aangeduid zijn aan de hand van wegwijzers. 

Camping

Ook dit jaar kunnen de batterijtjes opgeladen worden op onze cosy camping. Deze ligt vlak naast het festivalterrein en is zeer vlot bereikbaar. De camping is voor het eerst betalend. Dit om extra infrastructuur aan te bieden en het zo voor iedereen proper te houden. Kinderen onder de 12 jaar kunnen weliswaar gratis op de camping overnachten. Een campingticket wordt uitsluitend in combinatie met een festivalticket verkocht.
Orde en rust op de camping vinden wij zeer belangrijk en wensen daarom dat volgende campingregels nageleefd worden:

  • Geen glas
  • Geen open vuur
  • Geen (hard)drugs
  • Geen wapens
  • Geen vuurwerk, poffertjes of knallertjes
  • Geen versterkte geluidsapparatuur na 04:00


De camping gaat open op vrijdag om 16u30 en sluit de zondag om 12u. Vanaf dan wordt de camping leeggemaakt.

Op de camping wordt voor iedereen een PMD-zak en restafvalzak aangeboden. Als je een volle zak terugbrengt naar de campingverantwoordelijken krijg je een ontbijtbon, goed voor 1 ontbijt.
Daarnaast sporen we iedereen aan om ook op het festivalterrein zijn afval in de voorziene vuilbakken te werpen.