Liefste zomer,

Wat is het lang geleden. Weet je nog, al die warme avonden op Poperingse grassen. Samen klonken we de bekers en dansten we de nacht door in het hartje van de hoppestreek.

Doorheen de jaren zijn we steeds dichter naar elkaar toe gegroeid. Op hits van E Joager Vond E Keun in ’t Vogeltje, tot de funky beats van Bobalicious in de Busseboom. De muziek bracht ons jaar na jaar weer samen.

Geen enkele relatie is perfect, en ook wij kenden onze tegenslagen. In 2019 overdonderde je ons met jouw plotse regenval. Het mocht toen wel letterlijk in het water vallen, toch hielden we er samen mooie herinneringen aan over.

Wanneer onze schoenen gedroogd waren, stonden we klaar om er in 2020 een ferme lap op te geven. De tiende editie van Bal-à-Deuse zou er een worden om nooit te vergeten. Een pandemie besliste daar helaas anders over. Ondertussen missen we elkaar al bijna drie jaar.

Dat we niet snel van dat verdomde virus af zullen zijn, is duidelijk. Maar het houdt ons niet tegen om ondertussen ook naar de toekomst te kijken. Opnieuw samen kunnen dansen, zingen en feesten. Oh zomer, wat kijken we daar naar uit.

Liefs,

Bal-à-Deuse

22-23 juli 2022

Bad2019sam113